חומרים
250 ג ריקוטה
300 ג תרד חתוך לסרטים
1בצל חתוך דק
2 שיני שום קצוצים דק
שמן זית
מלח פלפל
אופן הכנה
מכניסים את הבצל למחבת עם שמן זית על אש בינונית ומבשלים עד הזעת הבצל מוסיפים את השום והתרד ומבשלים עד ריכוך
מוסיפים מלח ופלפל לטעם ומקררים
קוצצים דק מאוד את התרד ומערבבים עם הריקוטה.

חוויה קולינרית בסקוטלנד: טעמים, ניחוחות ונופים של אגדה
סקוטלנד. ארץ של ערפילים מתגלגלים, אגמים אפופי מסתורין, טירות אגדיות – וגם, למי שמבין – חוויה קולינרית עשירה ומפתיעה שלא דומה לשום דבר אחר.המסע הקולינרי