חומרים
500 ג עגבניות אדומות או שרי
1 בצל חתוך לשרוכים דקים
10 עלי בזיליקום חתוכים לסרטים
4 שיני שום קצוצים דק
1 כף שמנת
2 פלפל שאטה
1 כף סוכר
שמן זית
מלח פלפל
אופן הכנה
קוצצים את העגבניות לקוביות ואם יש שרי חותכים לרבעים.
מכניסים את הבצל ופלפל שאטה למחבת עם שמן זית על אש בינונית ומבשלים עד הזעת הבצל מוסיפים את השום והעגבניות ומבשלים עד ריכוך אם יש צורך מוסיפים מעט מים
מוסיפים סוכר מלח ופלפל לטעם ומבשלים עוד קצת עד לקבלת מרקם בוצי.
מוסיפים את השמנת והבזיליקום מערבבים ומגישים מעל פסטה.
מצרכים
ביצים
קמח
שמן זית
חלב
חמאה
בצל
טימין
יין לבן
ציר עוף
שמנת
מסקרפונה
קלואה
חצילים
גבינת סנט מור
תפוח אדמה
שום
יוגורט
קורונפלור
עירית
זוקיני
גבינה רכה
עגבניות רכות
עגבניות שרי
בזיליקום
פלפל שאטה
צנוברים
לואיזה
מי ורדים
הל
כוסות למלבי
שמן כמהין