חומרים:
3 חלמונים
100 גרם סוכר
250 גרם גבינת מסקפונה
250 גרם שמנת
1/2 כוס קלואה (ליקר קפה)
250 גרם ביסקוטים
אופן הכנה:
בקערה גדולה מקציפים את החלמונים , מסקרפונה , שמנת וסוכר עד קצפת קשה .
מכינים כוסות להגשה ושמים כפית מהקרם בתחתית
טובלים ביסקוטים בתערובת הליקר שמים חצי מהביסקוטי בתחתית על הקרם, מכסים הביסקוטי עם קרם ,שמים עוד חצי ביסקוטי ושוב קרם ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
להגשה מפזרים קקאו או פולי קקאו ומגישים.