טיול מאורגן וקולינרי לבריטני ונורמנדי בצרפת
בהדרכתי – השף שלום שטרית
בחרתי לקיים את הטיול הזה לנורמנדי ובריטני שבצרפת, כי יש משהו קסום בשילוב שבין נופי הים האינסופיים, החופים הפראיים והקולינריה הצרפתית המשובחת.
נורמנדי היא חבל ארץ יפהפה ומישורי, מלא חופים מרהיבים. כל ביקור שם מזכיר לי את סיפורי הגבורה של הפלישה לנורמנדי – אחד הרגעים המשמעותיים בהיסטוריה של העולם.
במהלך הטיול נבקר בהר סן מישל, האתר המתוייר ביותר בצרפת אחרי פריז, ונחווה את נורמנדי דרך הסיידר המקומי, פירות הים הטריים והעיירות העתיקות מלאות האופי.
אחרי שנשלים את חלקה של נורמנדי, נצלול לתוך בריטני – חבל ארץ פראי ומרגש, עם הרים סלעיים וחופים דרמטיים עליהם מתנפץ הים בעוצמה. נבקר בערי נמל יפיפיות ובכפרים קטנים שמרגישים כאילו הזמן עצר בהם מלכת.
הטעמים של בריטני הם חגיגה בפני עצמה – צדפות, מאכלי ים, קרמל מלוח, קרפים, נקניקים, וחמאה שאין דומה לה בעולם.
אחרי שנים של היכרות עם האזור והתאהבות בו, מצאתי מלון בוטיק מושלם בעיר סן מאלו – מלון עם 15 חדרים בלבד, במיקום אידיאלי, שממנו נצא מדי יום לטיולי כוכב באזור.
לטיול הזה הגעתי רק אחרי אינספור ביקורים, בהם בחנתי מסעדות, טעמתי מנות, בדקתי מטבחים, ניקיון ואיכות – כדי להביא אתכם לחוויית גורמה אמיתית, ברמה הגבוהה ביותר.
אני עצמי עבדתי בחלק מהמסעדות שבהן נאכל בטיול, ומכיר היטב את הטבחים, את חומרי הגלם ואת הקסם שמתרחש שם בכל צלחת.
בנוסף, אני מזמין אתכם לארוחת גורמה מיוחדת שאני מבשל בעצמי – מפגש טעים ומרגש שייערך לפני היציאה לטיול.
במהלך השנים יצרתי טיולים קולינריים באיטליה, צרפת, וייטנאם, קובה, קוסטה ריקה ועוד מדינות רבות.
בכל אחד מהם אני לא רק מדריך – אני מבשל, טועם, ומגלה יחד עם הקבוצה את המטבח המקומי מבפנים.
כדי להבטיח את בטיחותכם המוחלטת השף עבר קורס החייאה ונושא עמו דפיברילטור מתקדם לטיפול מידי במקרי חירום
