טיול קולינרי מאורגן לדורדון – עם השף שלום שטרית
24/04/2026–30/04/2026 | קבוצה מצומצמת עד 13 משתתפים
כבר שנים שאני חולם לקחת קבוצה לחבל דורדון שבדרום־מערב צרפת – פנינה קולינרית נדירה שמחברת בין מסורת עתיקה לבין גורמה מודרני. מי שמכיר אותי יודע – כשאני יוצא לגלות מחוז חדש, אני בודק אותו לעומק: השווקים, המסעדות, היקבים, וגם האנשים שמאחורי המנות. דורדון הוא מקום שבו הכל מתחבר – כמהין שחורות, פואה גרא, קונפי ברווז, גבינות משובחות ויינות מרהיבים.
בחרתי עבורכם מסלול כוכב, מבוסס על מלון בוטיק חדש ומפנק שישמש לנו בית, ממנו נצא בכל יום להרפתקה חדשה. המסלול הזה כולל מסעדות מישלן מובחרות, ביקורים ביקבים בוטיקים, מפגשים עם שפים וסומליירים מקומיים, סיורים בכפרים פסטורליים וטיולים בטבע עוצר נשימה.
כדי לפתוח את החוויה, עוד לפני שנמריא, ניפגש לערב היכרות חגיגי במטבח שלי בגדרה – ערב של טעמים שיעניק לכם טעימה ראשונה ממה שמצפה לנו בצרפת.
טעימה שיכינו אתכם לחוויות הקולינריות שצפויות לכם בצרפת. זהו רק הפרומו לטיול שבו נצלול לעולמות הטעמים והבישול הצרפתי, בסיור ייחודי שמתמקד ברגעים היוקרתיים והאותנטיים ביותר של מחוז דורדון הקסום.
כדי להבטיח את בטיחותכם המוחלטת השף עבר קורס החייאה ונושא עמו דפיברילטור מתקדם לטיפול מידי במקרי חירום
זהו טיול בוטיק נדיר, בקבוצה אינטימית, עם חיבור ישיר לשפים, ייננים וסומליירים מקומיים – ובחירה אישית שלי בכל תחנה בדרך. מחכה לכם איתי במסע הקסום אל לב הטעמים של דורדון.