שלישי 16.06.2026 – שני 22.06.2026 (כולל ביטוח עד שלישי 23.06.2026)
כבר מזמן שאידה ואני רצינו לגלות מה יש לאסטוניה להציע — גם מבחינה קולינרית וגם מבחינת חוויות תיירותיות. אחרי שצפינו בסרטוני גיאוגרפיה החלטנו לבדוק בעצמנו, ומה אגיד לכם? אסטוניה פשוט הפתיעה.
לפני שלושים שנה היא עוד הייתה סובייטית, והיום היא שילוב של חדשנות ושימור. סמטאות קסומות, נקודות תצפית מרהיבות, בתי קפה עם מאפים מטריפים ומסעדות מישלן שמשלבות טעמים מקומיים עם קולינריה מודרנית. במהלך ההכנות בדקתי מלונות שונים, ולבסוף בחרתי את המלון המושלם לקבוצה שלנו — מלון עם ספא ובריכה בקומה החמישית, המשקיף ישירות על העיר העתיקה של טאלין.
במהלך הטיול נשוט להלסינקי, נבקר בעיר טראטו, נטעם ממטעמי השווקים, נבקר אצל יצרני בירה, יין וגבינות, ונאכל במסעדות נבחרות. זה טיול שמחבר בין קולינריה, תרבות וטבע — בדיוק כמו שאני אוהב.
-
הרשמה מוקדמת (עד אוקטובר): הנחה של 100 אירו לאדם.
כדי להבטיח את בטיחותכם המוחלטת השף שלום שטרית עבר קורס החייאה ונושא עמו דפיברילטור מתקדם לטיפול מידי במקרי חירום.
לשאלות נוספות צרו קשר.