שף שלום שטרית

la petite difference

טיולים קולינריים בעולם

למעלה מעשרים שנה אני שף מתכנן מוציא טיולים קולינריים בעולם.
את יסודיות התכנון למדתי מעבודתי בחברת הייטק אינדיגו שם הבנתי את חשיבות הדיוק בפרטים הקטנים..
רעיון הטיולים הוא שאנו מכירים את המקום ואתריו וגם לומדים את המטבח שלו.
בכדי ליצור טיול טוב אידה אישתי ואני נוסעים מספר פעמים ללמוד ולמצוא את האתרים הכי יפים והמסעדות הכי טובות.
אנחנו בודקים את הפן התיירותי והקולינארי.
אנו מתכננים את הטיול בהתאם לאתרים היפים באיזור כשהדגש הוא על האתרים המיוחדים שחייבים לראות ובפן הקולינארי אני עושה סטאזים במסעדות וכך אני נחשף למטבח המקומי והשפים עוזרים לי למצוא מסעדות טובות.
במסעדות שבחרתי אנו טועמים הרבה מנות בכדי לבחור את הטוב ביותר ויוצר תפריט מרתק וטעים.
הטיול הוא של מטיבי לסת לא מטיבי לכת.
מקומות הלינה שנבחרו הם תמיד בנקודה שמימנה יוצאים לטיול כוכב.
אנו לא יוצאים לפני 08.30 מהמלון ולא מפסידים כלום.
הטיול הכל כלול ברמה גבוהה ולכן הנוסע לא מוציא כסף נוסף פרט למקרים מסוימים שנכפו עלי והם מצוינים בתפריט הטיול.
בטיול אידה ואנוכי דואגים לכל אחד ואחד באופן אישי.
הנתינה היא חלק מאיתנו וזה משתקף מתגובות המטיילים בסוף הטיול.
שואלים אותנו איך זה לא משעמם אותכם לעשות את הטיולים שוב ושוב. והתשובה היא שלראות אנשים מתמוגגים מהנאה נותן לנו כח רב.

PHOTO-2023-05-03-23-12-53
טיול לפוליה – אלבניה

טיסה

אל על ואיטה

מס ימים

10

מקס קבוצה

הכל כלול

המחיר 2980 יורו לאדם בחדר זוגי תוספת של 450 יורו לאדם בחדר יחיד.

רעבים לטיול? דברו איתי: