פלין זה כיסוני פסטה ממולאים במילויים שונים והייחוד שלהם זה הגודל והצורה , התרגום של פלין זה צביטה ,כאשר לומדים לעשות את הפלין מבינים מדוע קוראים לזה צביטה.
רצוי מאוד לעבוד על משטח עץ לא צבוע עם מעט קמח כך הפסטה לא נדבקת למשטח.
על משטחים כמו שיש או פורמייקה נצטרך להוסיף הרבה קמח בכדי שלא ידבק וזה פוגם בטעם
חומרים:
500 גרם קמח
6 ביצים
4 חלמונים
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה:
שופכים את הקמח למשטח ויוצרים גומה ,שמים את הביצים והמלח מחברים ולשים עד לבצק רך.ומניחים לנוח במקום קריר.
בכדי לעשות צריך הסבר מעשי חייבים ללמוד תוך כדי צפייה ותרגול .
אני נסעתי לפיאמונטה לעשות סטאז' בכדי ללמוד את זה.