la petite difference

la petite difference

מלבי לואיזה

תמונה של שף שלום שטרית

שף שלום שטרית

שלום שטרית – אדם רב פעלים – בעל התמחויות רבות.
איש עסקים מצליח. תחילת דרכו עברת בחברת ההיי טק אינדיגו בה נמנה עם ראשוני עובדיה, שלום פנה לדרך חדשה שהייתה תמיד אהבת חייו "בישול" .
וכדרכו , עם כל הרצינות והדקדקנות הבלתי מתפשרת שלו, סיים בהצטיינות את לימודיו בבית ספר לבישול בארץ.

השתלם תקופות בחו"ל – והתמחה במטבח הצרפתי על כל טעמיו וגווניו.

חומרים
1 כוס חלב
1 שמנת עמידה להקצפה
1/3 כוס סוכר
3 גרעיני הל
1 ענף לואיזה
2 כפות קורונפלור
2 כפות מונין ורדים (מונין זה מותג של רכזים של פירות
ותבלינים ניתן להשיג בחנויות יין )

לרוטב
2 כפות מונין ורדים
6 כפות רכז פטל
1 כוס מיץ רימונים

אופן הכנה
כותשים בעלי את ההל מוציאים את הקליפות וכותשים את הגרגרים השחורים
מכניסים לסיר קטן את השמנת , חצי כוס חלב , הל ,מונין ורדים , לואיזה וסוכר ומביאים לרתיחה נזהרים לבל יגלוש החלב.
מכניסים את הקורונפלור לחצי כוס החלב הקר ומערבבים היטב.
מוציאים מהסיר את ענף הלואיזה ומניסים לסיר את החלב הקר והקורונפלור.
מערבבים עד שהחלב נעשה סמיך מאוד ולא מוצק ומוציאים מיד מהאש.
יוצקים לכוסות הגשה את המלבי ומכניסים למקרר.

להכנת הרוטב
מכניסים את כל החומרים לקלחת ומביאים לרתיחה
בודקים טעמים הרוטב צריך להיות מתוק אם יש צורך מוסיפים סוכר.

להגשה
מכסים עם רוטב את המלבי מפזרים מעט פיסטוקים טחונים ונהנים

שתפו:

Facebook

תוכן עניינים

On Key

Related Posts

מטיילים? שימו לב :)

כידוע בעקבות המצב הבטחוני ישנם שינויים תמידיים בטיסות אל על, עקב כך החלנו שינוי בשיטת ההרשמה.
בהתאם למצב הלא ברור בנוגע למחירי הטיסות שמתייקרות במהירות החלטתי לשנות את שיטת ההרשמה לטובת לקוחותי.
על שיטת ההרשמה:
שלחו לי את דרכונכם בוואטסאפ ואני אקנה לכם כרטיס טיסה שיבטיח את המחיר ומקומכם בטיול.
משלמים מקדמה של 500 יורו.
60 יום לפני יציאת הטיול, עליכם להחליט אם אתם מצטרפים לטיול.
אם תצטרפו, תשלמו את מחיר הטיול המלא לאדם ב-2 תשלומים.
אם תבחרו לבטל, תקבלו חזרה 450 יורו.
אני מזמין אתכם להצטרף אלי ולבחור את היעד הבא שלכם – זה יהיה טיול בלתי נשכח!

Umportenet

דילוג לתוכן