חומרים
1 כוס חלב
1 שמנת עמידה להקצפה
1/3 כוס סוכר
3 גרעיני הל
1 ענף לואיזה
2 כפות קורונפלור
2 כפות מונין ורדים (מונין זה מותג של רכזים של פירות
ותבלינים ניתן להשיג בחנויות יין )
לרוטב
2 כפות מונין ורדים
6 כפות רכז פטל
1 כוס מיץ רימונים
אופן הכנה
כותשים בעלי את ההל מוציאים את הקליפות וכותשים את הגרגרים השחורים
מכניסים לסיר קטן את השמנת , חצי כוס חלב , הל ,מונין ורדים , לואיזה וסוכר ומביאים לרתיחה נזהרים לבל יגלוש החלב.
מכניסים את הקורונפלור לחצי כוס החלב הקר ומערבבים היטב.
מוציאים מהסיר את ענף הלואיזה ומניסים לסיר את החלב הקר והקורונפלור.
מערבבים עד שהחלב נעשה סמיך מאוד ולא מוצק ומוציאים מיד מהאש.
יוצקים לכוסות הגשה את המלבי ומכניסים למקרר.
להכנת הרוטב
מכניסים את כל החומרים לקלחת ומביאים לרתיחה
בודקים טעמים הרוטב צריך להיות מתוק אם יש צורך מוסיפים סוכר.
להגשה
מכסים עם רוטב את המלבי מפזרים מעט פיסטוקים טחונים ונהנים