la petite difference

la petite difference

טאייארין פסטה עשירת חלמונים

תמונה של שף שלום שטרית

שף שלום שטרית

שלום שטרית – אדם רב פעלים – בעל התמחויות רבות.
איש עסקים מצליח. תחילת דרכו עברת בחברת ההיי טק אינדיגו בה נמנה עם ראשוני עובדיה, שלום פנה לדרך חדשה שהייתה תמיד אהבת חייו "בישול" .
וכדרכו , עם כל הרצינות והדקדקנות הבלתי מתפשרת שלו, סיים בהצטיינות את לימודיו בבית ספר לבישול בארץ.

השתלם תקופות בחו"ל – והתמחה במטבח הצרפתי על כל טעמיו וגווניו.

סוג זה של פסטה נהוג בפיאמונטה בדרך כלל בעונת הכמהין , הפסטה מוקפצת במעט חמאה ומוסיפים מעל כמהין טרי פרוס לפרוסות דקות מאוד.
פורסים דק לא בשל המחיר היקר , מפני שהכמהין נותן יותר טעם וניחוח כאשר הוא בא במגע עם חום הפסטה ולכן עדיף חיתוך דק מאוד.

חומרים:
500 ג קמח
3 ביצים
10 חלמונים
1 כף שמן זית
1/2 כפית מלח

אופן הכנה:
שמים הקמח על משטח רצוי עץ נושם לא צבוע ועושים גומה , מכניסים לגומה את שאר המרכיבים מחברים ולשים לבצק רך.
מעבירים במכונת פסטה למשטחים דקים ומעבירים דרך חותך האטריות הדק ביותר.
מניחים להתייבש על משטח העץ.
מבשלים הפסטה במים רותחים לדקה ומכניסים לרוטב

שתפו:

Facebook

תוכן עניינים

On Key

Related Posts

מטיילים? שימו לב :)

כידוע בעקבות המצב הבטחוני ישנם שינויים תמידיים בטיסות אל על, עקב כך החלנו שינוי בשיטת ההרשמה.
בהתאם למצב הלא ברור בנוגע למחירי הטיסות שמתייקרות במהירות החלטתי לשנות את שיטת ההרשמה לטובת לקוחותי.
על שיטת ההרשמה:
שלחו לי את דרכונכם בוואטסאפ ואני אקנה לכם כרטיס טיסה שיבטיח את המחיר ומקומכם בטיול.
משלמים מקדמה של 500 יורו.
60 יום לפני יציאת הטיול, עליכם להחליט אם אתם מצטרפים לטיול.
אם תצטרפו, תשלמו את מחיר הטיול המלא לאדם ב-2 תשלומים.
אם תבחרו לבטל, תקבלו חזרה 450 יורו.
אני מזמין אתכם להצטרף אלי ולבחור את היעד הבא שלכם – זה יהיה טיול בלתי נשכח!

Umportenet

דילוג לתוכן