la petite difference

la petite difference

טירמיסו

תמונה של שף שלום שטרית

שף שלום שטרית

שלום שטרית – אדם רב פעלים – בעל התמחויות רבות.
איש עסקים מצליח. תחילת דרכו עברת בחברת ההיי טק אינדיגו בה נמנה עם ראשוני עובדיה, שלום פנה לדרך חדשה שהייתה תמיד אהבת חייו "בישול" .
וכדרכו , עם כל הרצינות והדקדקנות הבלתי מתפשרת שלו, סיים בהצטיינות את לימודיו בבית ספר לבישול בארץ.

השתלם תקופות בחו"ל – והתמחה במטבח הצרפתי על כל טעמיו וגווניו.

חומרים:

3 חלמונים

100 גרם סוכר

250 גרם גבינת מסקפונה

250 גרם שמנת

1/2  כוס קלואה (ליקר קפה)

250 גרם ביסקוטים

אופן הכנה:

בקערה גדולה מקציפים את החלמונים , מסקרפונה , שמנת וסוכר עד קצפת קשה .

מכינים כוסות להגשה ושמים כפית מהקרם בתחתית

טובלים ביסקוטים בתערובת הליקר שמים חצי מהביסקוטי בתחתית על הקרם, מכסים הביסקוטי עם קרם  ,שמים עוד חצי ביסקוטי ושוב קרם ומכניסים למקרר לשעה לפחות.

להגשה מפזרים קקאו או פולי קקאו ומגישים.

שתפו:

Facebook

תוכן עניינים

On Key

Related Posts

מטיילים? שימו לב :)

כידוע בעקבות המצב הבטחוני ישנם שינויים תמידיים בטיסות אל על, עקב כך החלנו שינוי בשיטת ההרשמה.
בהתאם למצב הלא ברור בנוגע למחירי הטיסות שמתייקרות במהירות החלטתי לשנות את שיטת ההרשמה לטובת לקוחותי.
על שיטת ההרשמה:
שלחו לי את דרכונכם בוואטסאפ ואני אקנה לכם כרטיס טיסה שיבטיח את המחיר ומקומכם בטיול.
משלמים מקדמה של 500 יורו.
60 יום לפני יציאת הטיול, עליכם להחליט אם אתם מצטרפים לטיול.
אם תצטרפו, תשלמו את מחיר הטיול המלא לאדם ב-2 תשלומים.
אם תבחרו לבטל, תקבלו חזרה 450 יורו.
אני מזמין אתכם להצטרף אלי ולבחור את היעד הבא שלכם – זה יהיה טיול בלתי נשכח!

Umportenet

דילוג לתוכן