טיול בטוסקנה

זה כבר 20 שנים שאנו מוציאים טיול זה, עם הקפדה על כל פרט, טיול של 6 ימים לחבל ארץ מהטעימים והיפים ביותר באיטליה.
הטיול הקסום בטוסקנה היפה והרומנטית עם השף שלום שטרית שתכנן ויצר חוויה קולינרית בלתי נשכחת.
הטיול יכלול סדנת בישול, לימוד, ביקורים באתרים, סיור בשווקים והמון כיף.
טוסקנה – שילוב מופלא בין טבע לאדם – נופים עוצרי נשימה בחבל ארץ בעל יופי נשגב: הרים, ביצות, גבעות אפרפרות ושדות מוריקים טוף ושיש.
נוף מרהיב של גבעות מוריקות, חופי ים, כפרים מימי הביניים, ערי מבצר, כנסיות המשמשות כמוזאונים ארכיטקטורה נשגבת, ארמונות, צריחים ולקינוח – אוכל משובח ויין קיאנטי נפלא.

הטיול בתאריכים:
29.03.2022 עד 03.04.2022

מחזור טיול נוסף נפתח בתאריכים:

10.04.2022 עד 05.04.2022

יום 1 – יום שלישי 29.03.2022

טיסה סדירה לרומא והגעה בבוקר קבלת סלסלת השף, ונוסעים לטוסקנה
ביקור בעיירה מגלינה סבינה

13.30 ארוחת צהריים במסעדה משובחת בדרך לטוסקנה לפי רמת המסעדה אפשר להבין שהטיול ברמה גבוהה מאוד!!!

17.00 הגעה ל"ארמון" וקבלת חדרים .

הוילה עתיקה ומהודרת חולשת על נופים מדהימים ומבחינת החדרים מתנהגת כמלון משובח

19.00 ארוחת גורמה והסבר על המטבח הטוסקני של השף שלום שטרית עם יין אל תוך הלילה.

יום 2 – יום רביעי 30.03.2022

08.00 ארוחת בוקר של השף

09.00 יציאה לביקור במפעל כמהין . כמהין היא הפטריה היקרה ביותר בעולם .

נעשה טעימות של הפטריה בגבינה, דבש, חם וקר

יהיה לנו אפשרות לקנות, חוזרים דרך עיירה קטנה ציוויטלה שקבלה מדלית זהב על המרכז המיוחד שלה שיש בו בניה עתיקה ופסלים מודרנים וסיפור עצוב ממלחמת העולם השניה.

צהרים אוכלים במעדניה שמגישה את מיטב הנקניקים והגבינות של טוסקנה
17.00 קורס בישול שהקבוצה מבשלת את ארוחת הערב
השף מסביר את התפריט מחלק את הקבוצה לחוליות בישול .
והחברה מבשלים את ארוחת הערב עם השפית אנה ושלום שטרית

20.00 ארוחת גורמה של מה שבישלנו עם יין אל תוך הלילה.

יום 3 – יום חמישי 31.03.2022

06.00 ארוחת בוקר קלה מאוד קוראסון וקפה

06.30 יציאה מהווילה למודנה.

10.00 ביקור במפעל גבינות פרמאזאן התבוננות בתהליך הייצור וטעימת הגבינה מגוש של 3 שנים שיפתח עבורנו וריקוטה חמימה ומדהימה מהיצור.

11.30 ביקור באחוזת הבלסאמי למידת תהליך הייצור וטעימות בלסאמי של 5, 12, 25 שנים

13.00 ארוחת צהריים במסעדה מהודרת עם נוף מהסרטים ותפריט עשיר שבחרתי עם אוכל מקומי של איזור אמילייה.

ממשיכים לוילה עם עצירה במרכז מסחרי לקניות, בלי מתנה אי אפשר לחזור הביתה.

19.30 ממשיכים לארמון ושם מחכה לנו ארוחת גבינות, אוסףגבינות שבחרתי מכל איטליה ויין עשירה טעימה ומיוחדת.

יום 4 – יום שישי 01.04.2022

08.00 ארוחת בוקר של השף

יציאה לגרבה אין קיינטה עיירה מקסימה על דרך היין 222

בעיירה זו ממוקם הקצב המפורסם של טוסקנה

מבקרים במוזיאון היין וטעימה ממבחר גדול של יינות ושמנים של טוסקנה, ממשיכים בנסיעה על דרך היין המפורסמת בנופיה ,כביש 222

13.00 נוסעים לארוחה אצל חברי השף מרקו. נאכל ארוחת צהרים וגולת הכותרת יהיה סטייק פיורנטינה המפורסם של פירנצה.

לאחר הארוחה מבקרים בסופר בכדי לרכוש מוצרים מעניינים בהדרכתי, סיור בעיירה המקסימה סאן קאשיאנו וחוזרים לוילה לפינוק בספא.

בערב יוצאים לפיצריה לארוחה קלה .

יום 5 – יום שבת 02.04.2022

לאחר ארוחת בוקר נפרדים מהוילה
נוסעים לסיינה שהיא עיר עתיקה ויפה. נקבל את סיפור העיר ממדריכה שלי על מירוץ הסוסים

המפורסם ויריבות המשפחות.
יהיה זמן חופשי לקניות.
ממשיכים דרומה לאאוטלט מהמם עם מותגים ונעשה שופינג אחרון .
ממשיכים לרומא ללינה וארוחת ערב ליד שדה התעופה.

יום 6 – יום ראשון 03.04.2022

יציאה מוקדמת לשדה התעופה וממריאים לארץ

מחירים ומה כלול

מחיר הטיול: 2200 אירו
6 ימים של אושר
טיסת אל על
בדיקת קורונה לפני החזרה לארץ
לינה בוילה מפוארת
אירוח מלא ברמה גבוהה ונדיבה
קורס בישול
מסעדות מהמשובחות שנבחרו על ידי
אוטובוס מרווח

המחיר אינו כולל:

ביטוח נסיעות ורצוי לעשות מורחב
100 יורו כניסות לאתרים וטיפים במסעדות

טופס רישום והדפסת מהלך הטיול

להורדה והדפסת טופס הזמנה – לחצו כאן

להדפסת מהלך הטיול לחץ כאן 

לקבלת יותר פרטים אודות הטיול התקשרו לשלום – 072-3939-609

או לחצו כאן – צרו קשר

או מלאו את הפרטים שלכם ונחזור אליכם בהקדם :