la petite difference

la petite difference

סדנא להכנת עוגות סושי

תמונה של שף שלום שטרית

שף שלום שטרית

שלום שטרית – אדם רב פעלים – בעל התמחויות רבות.
איש עסקים מצליח. תחילת דרכו עברת בחברת ההיי טק אינדיגו בה נמנה עם ראשוני עובדיה, שלום פנה לדרך חדשה שהייתה תמיד אהבת חייו "בישול" .
וכדרכו , עם כל הרצינות והדקדקנות הבלתי מתפשרת שלו, סיים בהצטיינות את לימודיו בבית ספר לבישול בארץ.

השתלם תקופות בחו"ל – והתמחה במטבח הצרפתי על כל טעמיו וגווניו.

כיף גדול זה לבשל טעים ולהגיש יפה .

המעונינים ללמוד איך עושים את זה בואו ללמוד במטבחי.

הסדנא להכנת עוגות סושי כוללת:
אני מלמד להכין חומץ אורז ,אורז סושי שזה מה שקובע את טעם הסושי , צורות חדשות של עוגות סושי ללא אצות
וארוחה דשנה של סושי ,הקורס יתקיים ב – 02.07.2017 יום שני בשעה 18.00

עלות הקורס 250 שח + 15% טיפ , להרשמה התקשרו אלי 0523205321

שתפו:

Facebook

תוכן עניינים

On Key

Related Posts

מטיילים? שימו לב :)

מבצע מיוחד לנרשמים באוקטובר!
הצטרפו עכשיו לאחד מהטיולים הקולינריים שלי ותקבלו
💰 הנחה של 100 יורו לאדם על ההרשמה!
מספר המקומות מוגבל – אל תחמיצו את ההזדמנות לטעום את העולם.

🔸 המבצע תקף לנרשמים במהלך חודש אוקטובר בלבד.

Umportenet

דילוג לתוכן