טיול בטוסקנה

טיול מאורגן וקולינרי בטוסקנה.
זה כבר 16 שנה שאנו מוציאים טיול זה, עם הקפדה על כל פרט, טיול של 6 ימים לחבל ארץ מהטעימים והיפים ביותר באיטליה.
הטיול הקסום בטוסקנה היפה והרומנטית עם השף שלום שטרית שתכנן ויצר חוויה קולינרית בלתי נשכחת.
הטיול יכלול סדנת בישול, לימוד, ביקורים באתרים, סיור בשווקים והמון כיף.
טוסקנה – שילוב מופלא בין טבע לאדם – נופים עוצרי נשימה בחבל ארץ בעל יופי נשגב: הרים, ביצות, גבעות אפרפרות ושדות מוריקים טוף ושיש.
נוף מרהיב של גבעות מוריקות, חופי ים, כפרים מימי הביניים, ערי מבצר, כנסיות המשמשות כמוזאונים ארכיטקטורה נשגבת, ארמונות, צריחים ולקינוח – אוכל משובח ויין קיאנטי נפלא.
טיול קצר רגיל יציאה יום שלישי.
נפתחה ההרשמה לטיול הבא אשר יוצא בתאריכים: 19-24.03.2019
הטיול ב  26.11.2018 עד 01.12.2018 מלא ולא ניתן להצטרף

יום 1 - 19.03.2018 יום שלישי

טיסת ערב של אלעל לרומא והגעה בלילה קבלת סלסלת לילה מהשף, לינה במלון ליד השדה.

יום 2 - 20.03.2018 יום רביעי

09.00 ארוחת בוקר ועליה לאוטובוס ונוסעים לטוסקנה.
12.30 ארוחת צהריים במסעדה משובחת בדרך לטוסקנה לפי רמת המסעדה אפשר להבין שהטיול ברמה גבוהה מאוד!!!
17.00 הגעה ל"ארמון" וקבלת חדרים .
הוילה עתיקה ומהודרת חולשת על נופים מדהימים ומבחינת החדרים מתנהגת כמלון משובח
19.00 ארוחת גורמה והסבר על המטבח הטוסקני של השף שלום שטרית עם יין אל תוך הלילה.

יום 3 - 21.03.2018 יום חמישי

08.00 ארוחת בוקר של השף
09.00 יציאה לביקור במפעל כמהין . כמהין היא הפטריה היקרה ביותר בעולם .
נעשה טעימות של הפטריה בגבינה, דבש, חם וקר יהיה לנו אפשרות לקנות, חוזרים דרך עיירה קטנה ציוויטלה שקבלה מדלית זהב על המרכז המיוחד שלה שיש בו בניה עתיקה ופסלים מודרנים וסיפור עצוב ממלחמת העולם השניה.
13.00 נוסעים למסעדה עם מעדני טוסקנה ואנו אוכלים גבינות ,לבבות ארטישוק, פלפלונים ממולאים בטונה, נקניקים ועוד מעדנים מפורסמים של טוסקנה
המשך נסיעה סאן קשאנו העיירה המקסימה בה אנו גרים
17.00 השף מסביר את התפריט ומבשלים את ארוחת הערב עם השפית אנה ושלום שטרית
19.00 ארוחת גורמה שלי עם יין אל תוך הלילה
20.00 ארוחת גורמה של מה שבישלנו עם יין אל תוך הלילה.

יום 4 - 22.03.2018 יום שישי

06.00 ארוחת בוקר קלה מאוד קוראסון וקפה
06.30 יציאה מהווילה למודנה.
10.00 ביקור במפעל גבינות פרמאזאן התבוננות בתהליך הייצור וטעימת הגבינה מגוש של 3 שנים שיפתח עבורנו וריקוטה חמימה ומדהימה מהיצור.
11.30 ביקור באחוזת הבלסאמי למידת תהליך הייצור וטעימות בלסאמי של 5, 12, 25 שנים
13.00 ארוחת צהריים במסעדה מהודרת עם נוף מהסרטים ותפריט עשיר שבחרתי עם אוכל מקומי של איזור אמילייה.
ממשיכים לוילה עם עצירה במרכז מסחרי לקניות, בלי מתנה אי אפשר לחזור הביתה.
19.30 ממשיכים לארמון ושם מחכה לנו ארוחת גבינות, אוסףגבינות שבחרתי מכל איטליה ויין עשירה טעימה ומיוחדת.

יום 5 - 23.03.2018 יום שבת

08.00 ארוחת בוקר של השף
יציאה לגרבה אין קיינטה עיירה מקסימה על דרך היין 222
בעיירה זו ממוקם הקצב המפורסם של טוסקנה
מבקרים במוזיאון היין וטעימה ממבחר גדול של יינות ושמנים של טוסקנה, ממשיכים בנסיעה על דרך היין המפורסמת בנופיה ,כביש 222
13.00 נוסעים לארוחה אצל חברי השף מרקו. נאכל ארוחת צהרים וגולת הכותרת יהיה סטייק פיורנטינה המפורסם של פירנצה.
לאחר הארוחה מבקרים בסופר בכדי לרכוש מוצרים מעניינים בהדרכתי, סיור בעיירה המקסימה סאן קאשיאנו וחוזרים לוילה לפינוק בספא.
בערב יוצאים לפיצריה לארוחה קלה .

יום 6 - 24.03.2018 יום ראשון

08.00 ארוחת בוקר של השף
08.30 עוזבים את הוילה ונוסעים לסיינה שהיא עיר עתיקה ויפה. נקבל את סיפור העיר ממדריכה שלי יהיה זמן חופשי לקניות.
נמשיך דרומה לאאוטלט מהמם עם מותגים ונעשה שופינג אחרון לפני הטיסה הבייתה .
ממשיכים לרומא לטיסת אל על הבייתה.

מחירים ומה כלול

המחיר לטיול 6 ימים
1690 יורו
טיסת אל על
לינה בוילה מפוארת
אירוח מלא ברמה גבוהה ונדיבה
קורס בישול
מסעדות מהמשובחות שנבחרו על ידי
אוטובוס מרווח

המחיר אינו כולל:
ביטוח נסיעות ורצוי לעשות מורחב
80 יורו כניסות לאתרים וטיפים במסעדות
20 טיפ לנהג שמלווה אותנו כל הטיול.

טופס רישום והדפסת מהלך הטיול

להורדה והדפסת טופס הזמנה – לחצו כאן

להדפסת מהלך הטיול לחץ כאן 

לקבלת יותר פרטים אודות הטיול התקשרו לשלום – 072-3939-609

או לחצו כאן – צרו קשר