טיול מאורגן לדורדון צרפת לדתיים

השף שלום שטרית ואידה אוהבים את הדורדון ויודעים את רזי המקום כבר 14 שנים אנו עושים טיולים מקסימים בדורדון

בואו איתנו למסע קולינרי וקסום בחבל פריגור דורדון, בשאטו על שפת נהר הוזר. עם השף שלום שטרית ליהנות מאוכל טוב ומידע רב שצברנו במהלך השנים שאנו מטיילים בו עם לקוחותינו, השהות היא של שבוע שלם מיום שני בשבוע עד יום ראשון. בשבוע זה נסייר באתרי אזור פריגור המרתקים , נלמד יחדיו את רזי המטבח הצרפתי עילי, נלמד לבשל מנות טעימות ומיוחדות מספר הבישול שלי, כמו גם לבצע ולצלחת צלחות כמנות גורמה. נסייר בשווקים צבעוניים ותוססים בהם נקנה פרודוקטים ייחודים לאזור זה בצרפת לטובת בישול המנות. בנוסף נהנה ממיטב המסעדות כולל מסעדת משלן שיש לחבל ארץ היפיפה בדרום צרפת להציע. אז הצטרפו אליי לחוויה מרגשת של טעמים וצבעים במקום מופלא ותלמדו איתנו בישול גורמה.

השף שלום שטרית עבד במסעדות בהן אתם תאכלו ובדק את נקיון המטבח ,איכות האוכל וטעמו ובחר תפריטים מגוונים ומעניינים. בנוסף השף עצמו מפנק את המטיילים בארוחת גורמה פרי ידיו. עם כל הרצינות והדקדקנות הבלתי מתפשרת שלו, סיים בהצטיינות את לימודיו בבית ספר לבישול בארץ. השתלם תקופות בחו"ל – והתמחה במטבח הצרפתי על כל טעמיו וגווניו, שלום שטרית התמחה במטבח הצרפתי עילי ב-18 שנים האחרונות. שלום יצר טיולים קולינאריים באיטליה ,צרפת, וייטנאם, קובה, קוסטה ריקה ועוד מקומות שבהם הוא מוציא קבוצת מטיילים מטייל איתם ומלמד אותם את המטבח המקומי.

מהלך טיול זה נעשה עבור קבוצת דתיים
קניתי כלי בישול חדשים , המוצרים יהיו כשרים על פי חבד ורבנות פריז
לא נוסעים בשבת ואוכלים אוכל שמחומם בפלטות שבת
כלי האוכל זכוכית והסכום חדש ונקנה במיוחד
האוכל צמחוני עשיר עם דגים וארוחה אחת של ברביקיו בשרי , את הבשרים אני קונה בבורדו בחנות כשרה.
הקבוצה של שנה שעברה אמרו שמעולם לא אכלו כל כך הרבה בטיול ואוכל טעים מאוד

אז הצטרפו אליי לחוויה מרגשת של טעמים וצבעים במקום מופלא ותלמדו איתנו בישול גורמה.

תאריך הטיול 04.07.2019 עד 11.07.2019

7 ימי טיול לחבל דורדון – פריגור שבצרפת באירוח מלא וברמה גבוהה הטיול יוצא מהשאטו למסלול היומי בהדרכת השף שלום שטרית.

מהלך הטיול לצרפת

7 ימי טיול לחבל דורדון – פריגור שבצרפת באירוח מלא וברמה גבוהה הטיול יוצא מהשאטו למסלול היומי בהדרכת השף שלום שטרית.

יום 1 - יום חמישי 04.07

טיסה בשעה 10.00 לבורדו עם טורקיש
קבלת פנים, קבלת חדרים, התארגנות ומנוחה קלה, השאטו שלנו ויטרול שוכן על שפת הווזר זה שאטו המשמש כמלון וחווה חקלאית .
ארוחת ערב של השף שלום שטרית.

יום 2 - יום שישי 05.07

לאחר ארוחת בוקר של השף
מבקרים בעיירה בואיסון שיש בה יום שוק מרתק וצבעוני
ממשיכים לקסטלנו שזו טירה שחולשת על נוף מדהים בדורדון , משמשת כיום מוזיאון של מלחמת 100 השנים , ממשיכים לעיירה "לה רוק גאז'אק" עיירה קסומה ביופיה ומשם נצא לשייט על נהר הדורדון . נמשיך לפיקניק מדהים על שפת הנהר כארוחת צהרים ממטעמי השף.
חוזרים למלון להערכות לקראת שישי.
ארוחת שישי של השף.

יום 3 - יום שבת 06.07

יום טיול למפגש הנהרות והעיירה לימוי
נאכל ארוחת בוקר ישראלית
נצא לטייל ברגל לאורך נהר הווזר כ-2 ק"מ נעלה לעיירה לימוי ונסייר בה בחיק הטבע נאכל צהרים נחזור לשאטו למנוחה ועם צאת השבת ארוחה איטלקית של השף

יום 4 - יום ראשון 07.07

פריגור הבירה
לאחר ארוחת הבוקר
משם נסיעה לבירת אזור פריגור (P'erigueux) נןסעים לעיר הבירה פריגורד הידועה בכינוייה " ווזונה הרומאית", נטייל בשוק הססגוני במקום וברחובות הציוריים של העיר, נמשיך לקתדרלת "St Front" ההיסטורית והמדהימה.
נעצור לארוחת צהריים ב"ארינה" הרומית סלסלת פריגור בדרך חזרה נעצור לקניות במרכז מסחרי
חזרה לטירה לקורס בישול גורמה צרפתי בהנחייתי,על פי ספר המתכונים שכתבתי, אלמד לצלחת את האוכל שבישלנו בצלחות כמנות גורמה ונאכל ארוחת ערב מהנה עם יין אל תוך הלילה

יום 5 - יום שני 08.07

ארוחת בוקר מעשי ידי השף.
נשכים קום ולאחר ארוחת הבוקר, נצא ליום ארוך מהרגיל אך מבטיח לכם שהוא שווה זאת, נסע לעיירה רוקאמדור (Roccamadour) נטייל בין הרחובות והכנסיות המרהיבות בעיירה, עיירה זו נמצאת על צוק בגובה 150 מטרים,
משם נשקיף על עמק אלזו המפורסם. בצהריים נאכל סלסלת פריגור בחורשת יער מקסימה שמראה את הטבע המיוחד של האזור.

נשוט בנהר תת קרקעי, נערוך טיול מודרך במערת הנטיפים פדיראק שהיא באמת אוצר טבע ייחודי
אחרי הצהריים נבקר בעיירה סרלה על סמטאותיה היפות.
בערב נחזור חזרה לטירה לקורס בישול של 3 שעות בהדרכתי, שלאחריו כמובן נאכל ארוחת ערב צרפתית מעשי ידינו

יום 6 - יום שלישי 09.07

בעקבות האדם הקדמון
07:30 ארוחת בוקר מעשי ידי השף.

יום 7 - יום רביעי 10.07

מצודה שייט וברביקיו
נאכל ארוחת בוקר ישראלית מעשי ידי השף
נצא ליום שוק של העיירה השכנה לבוג
לאחר מכן ניסע
les Eyzies- de- Tayac לעיירה אשר מכונה "הבירה האירופאית של הפרה-היסטוריה" בשל אתרים ארכאולוגיים בעלי חשיבות ענקית בחקר האבולוציה,
נסייר בעיירה היפיפייה ששוכנת למרגלות צוקים מרהיבים בחיבור הנהרות וזר ודורדון. במהלך הסיור נתארח אצל סומליה טים, ונטעם מיינות האזור.

לאחר מכן, ניסע דרך נוף עוצר נשימה למערה פתוחה בשם רוק סנט כריסטוף , המערה גבוהה מעל נהר הווזר ושימשה כמגן נגד בוזזים מהצפון ,
לא נדלג על ארוחת צהרים .'סלסלת פריגור' . משם נמשיך לטרימולט, זוהי נקודת תצפית מצוינת על סיבוב הדורדון ב-3 פיתולים
חוזרים לשאטו לברביקיו בשרים בגינת השאטו עם יין אל תוך הלילה.

יום 7 - יום חמישי 11.07

השיבה לארצנו
ארוחת בוקר של השף
פרידה מהשאטו ונסיעה לבורדו עם עצירה בעיירה סנט אמיליון , עיירת יין מפורסמת , נטייל בסמטאוטיה
ונמשיך לבורדו לטיסה הביתה

מחיר ומה כלול

מחיר הטיול:
1770 יורו

המחיר כולל:
7 ימים אירוח מלא ברמה גבוהה
2 קורסי בישול שבהם מבשלים מספר מתכונים שכתבתי
אוטובוס מפנק של 50 מקומות ומלווה אותנו כל הטיול
טיסה עם טורקיש
לינה בטאטו על שפת הנהר
טיולים מקיפים בהדרכתי

המחיר אינו כולל:
ביטוח רפואי ומטען רצוי לעשות נרחב כולל החזר על ביטול נסיעה
תשלום של 120 אירו עבור נותני שירות

ליותר פרטים ניתן ליצור קשר או התקשרו אלי : 072-3939-609

טופס הזמנה והדפסת מהלך הטיול

הדפסת טופס הזמנה לחץ כאן

להדפסת מהלך הטיול לחצו כאן

לקבלת יותר פרטים אודות הטיול התקשרו לשלום – 072-3939-609

או לחצו כאן – צרו קשר