סדנאות מעשיות

בסדנא זו נדרשים המשתתפים (לא מחייב את כל המשתתפים) להפשיל שרוולים וליטול חלק בהכנת ארוחה משובחת.יש צורך במטבח ביתי פשוט, בגמר ההכנות מתיישבים כל המשתתפים והארוחה מוגשת מנה אחר מנה, כאשר חלק מהמשתתפים המעוניינים מסדרים את המנות בצלחות כמנות גורמה, תוך שימת דגש על עיצוב יפה ומדוקדק בניצוחו של השף.ולאחר מכן יושבים לאכול את פרי יצירתם.כל זה נעשה באווירה נהדרת עם הקפדה ולימוד מקצועי. בסוף האירוע מחזירים שלום וצוותו את המטבח למצב בו היה לפני האירוע.מינימום 30 איש.